THE BONES OF J.R. JONES IN Q-FACTORY AMSTERDAM

Gigs, concerten en festivals die eraan zitten te komen
Patrick
DBF SideAdmin
Berichten: 1989
Lid geworden op: 12 dec 2012 07:52

THE BONES OF J.R. JONES IN Q-FACTORY AMSTERDAM

Bericht door Patrick » 01 jun 2018 17:44

THE BONES OF J.R. JONES IN Q-FACTORY AMSTERDAM

Op vrijdag 26 oktober komt de New Yorkse singer-songwriter 'The Bones Of J.R. Jones', bekend van de soundtrack van de Netflix serie 'SUITS', voor een exclusieve Nederlandse show naar Q-Factory Amsterdam.

Multi-instrumentalist Jonathon Linaberry, beter bekend als The Bones Of J.R. Jones, maakt al enige jaren furore met zijn folky blues die hij als eenmansband live ten gehore brengt. Zijn nieuwste plaat 'Ones To Keep Close' is een waar pareltje met soul, folk en gospelinvloeden en staat vol met aanstekelijke nummers zoals de onlangs verschenen single 'Burden' die hij samen opnam met americana-ster Nicole Atkins.

De muziek van The Bones Of J.R. Jones is veelvuldig gebruikt in verschillende Amerikaanse hitseries zoals Marvel's 'Daredevil’ en de populaire Netflix serie 'SUITS’ waarin hij schittert met de track 'Sing Sing'.

Hoog tijd voor de jonge Amerikaan om de oversteek te wagen naar het Europese vasteland en dan mag een show in Amsterdam natuurlijk niet ontbreken. Een echte aanrader voor liefhebbers van Jonathan Jeremiah, The Tallest Man On Earth en Dan Auerbach!

Wanneer: 26 oktober 2018
Tickets: € 13,50*
Zaal open: 20:30 uur
Aanvang: 21:00 uur
Adres: Atlantisplein 1, 1093EA Amsterdam

Plaats reactie

Terug naar “Nieuwe NL bluesgigs, concerten & festivals”